Over linda

Jouw gespecialiseerde diensten online verbinden met de juiste eindklanten… dát is mijn passie.

Ik help ondernemers in de zakelijke dienstverlening om meer klanten aan te trekken, zodat ze echt vooruitgang kunnen boeken bij het behalen van hun grote doelen.

Kernwaarden

Heldere Communicatie

Ik ben ervan overtuigd dat de meeste conflicten tussen mensen ontstaan ​​als we uit angst niet zeggen wat we zouden moeten zeggen. In alle communicatie ben ik altijd 100% transparant over dingen. Bij mij geen formaliteiten, maar juist persooonlijk en altijd met een glimlach.

Onafhankelijk

Ik ben een groot voorstander van schaalbaar, esthetisch, gebruikersgericht maatwerk ontwerp en ontwikkeling. Naast uitstekende prestatie, vind ik het net zo belangrijk dat al mijn klanten met gemak zijn/haar eigen website kan beheren en door geautomatiseerde interacties er verder geen omkijken naar heeft.

Funfact 01

Bucketlist no.9: Zuid-Afrika

Culinair koken en goede wijn drinken met vrienden is wat ik het liefst in mijn vrije tijd doe. Ik hoop ooit een keer fantastische wijnen te proeven op de top van de iconische Constantia Valley in Zuid Afrika. Cheers!

Funfact 02

Schotse Hooglanders als buren

Ik woon in Blaricum. Een landelijk dorpje in Noord Holland met Schotse Hooglanders als buren en op slechts 20 minuten rijden van de bruisende stad Amsterdam. Het beste van twee werelden.

Funfact 03

Afrikaanse Roots

Mijn Nederlandse vader en Nigeriaanse moeder ontmoette elkaar in Nigeria. Samen vertrokken zij op mijn derde naar Nederland vanuit een gebied op de rand van een regenwoud waar de zeer zeldzame 'Cross River' gorilla's wonen.

Funfact 04

Alleen naar IJsland

Op mijn 19e nam ik een sabbatical van 10 maanden om in mijn uppie naar Ijsland te gaan. Ik wilde graag de ongerepte, woeste natuur verkennen en meer leren over het erfgoed en de tradities van de lokale bevolking. Een fantastische ervaring die ik koester. Helaas geen walvissen gezien (bucket list no. 3) tijdens deze boottocht.

Jouw onderneming verdient een professionele online aanwezigheid waar je trots op bent en klanten enthousiasmeert.

Neem contact op