Jouw creative partner voor hoogstaand digitaal maatwerk.

Ik help mijn klanten om hun favoriete klanten aan te trekken, zodat ze echt vooruitgang kunnen boeken bij het behalen van hun grote doelen.

Ik zou jou ook graag willen helpen.

Kernwaarden

Je kunt altijd aardig zijn

Vriendelijkheid kost niets. Wat ik ook doe en waar ik ook ben, ik werk er elke dag aan om vriendelijker, empathischer en respectvoller te zijn voor wat het leven ons ook geeft.

Helder communiceren

Ik ben ervan overtuigd dat de meeste conflicten tussen mensen ontstaan ​​als we uit angst niet zeggen wat we zouden moeten zeggen. In alle communicatie ben ik altijd 100% transparant over dingen. Bij mij geen formaliteiten, maar juist persooonlijk en altijd met een glimlach.

Onafhankelijk

Ik ben een groot voorstander van schaalbaar, esthetisch, gebruikersgericht maatwerk ontwerp en ontwikkeling. Naast uitstekende prestatie, vind ik het net zo belangrijk dat al mijn klanten met gemak zijn/haar eigen website kan beheren en door geautomatiseerde interacties er verder geen omkijken naar heeft.

Haal adem en ontspan

Als ik aan het werk ben, besteed ik er 100% van mijn aandacht aan, maar werk is niet het belangrijkste in de wereld. Mijn favoriete manieren van opladen zijn koken voor vrienden, dierentuinen bezoeken met mijn nichtje en reizen naar exotische bestemmingen.

Bucket list no.9: Zuid Afrika

Wijn drinken op de top van de iconische
Constantia Valley in Zuid Afrika

FUN FACT 01

Schotse Hooglanders als buren

Ik woon in Blaricum. Een landelijk dorpje in Noord Holland met Schotse Hooglanders als buren en op slechts 20 minuten rijden van de bruisende stad Amsterdam. Het beste van twee werelden

FUN FACT 02

Nigeriaanse roots

Mijn Nederlandse vader was in de jaren 80 in Nigeria gestationeerd als ingenieur toen hij mijn moeder ontmoette. Samen vertrokken zij op mijn derde naar Nederland vanuit een gebied op de rand van een regenwoud waar de zeer zeldzame 'Cross River' gorilla's wonen.

FUN FACT 03

Alleen naar IJsland

Op mijn 19e nam ik een sabbatical van 10 maanden om in mijn uppie naar Ijsland te gaan. Ik wilde graag de ongerepte, woeste natuur verkennen en meer leren over het erfgoed en de tradities van de lokale bevolking. Een fantastische ervaring die ik koester. Helaas geen walvissen gezien (bucket list no. 3) tijdens deze boottocht.