Jij vormt de sleutel tot succes

Een online aanwezigheid vol karakter, die jouw kennis naadloos verbindt met hoogwaardige klanten.

Dit bereik je met een website die jouw expertise en ervaring benadrukt, de juiste leads aantrekt en jou daarmee voldoende tijd geeft voor waardevolle interacties met geïnteresseerde klanten.

Je hebt veel kennis en ervaring in huis, maar je denkt weleens..

"Mijn website straalt weinig klasse uit en past niet bij mijn visie en services."

Je bent ontevreden omdat je zelf professioneel te werk gaat en wil je dat dit weerspiegelt wordt in de uitstraling van je website en branding.

"Mijn website krijgt weinig bezoek en bereikt niet de juiste doelgroep."

Je weet dat je goede service biedt, maar de juiste klanten vinden hun weg niet naar jou via Google. Je wilt makkelijker gevonden en een goede indruk maken op online bezoekers en je klanten.

"Ik heb mijn services veranderd en wil nu een ander type klanten aantrekken."

Je hebt niet stilgezeten, maar je website wel, want deze loopt nu achter op je ontwikkelingen. Je hebt een website nodig die je sneller helpt dat nieuwe doel te bereiken.

"Ik heb geen tijd voor het bouwen of onderhouden van een website."

Je agenda is overvol (met opdrachten, kinderen of gewoon het leven). Je wilt een website die eenvoudig in gebruik is, automatisch back-ups maakt, met je bedrijf meegroeit en altijd up-to-date is (nooit meer plug-ins bijwerken).

Jij biedt je klanten het beste binnen jouw vakgebied. Nu is jouw online presence aan de beurt.

Uniek en opvallend

Een professionele online uitstraling waar je trots op bent.

Een goede indruk maak je maar een keer. Met je nieuwe website denkt iedereen: Hé, wat een leuke specialistische ondernemer. Daar wil ik meer over weten.

Meer omzet

Trek meer en beter passende klanten aan.

Je website als 24/7 verkoper: met je nieuwe strategische website trek je betere leads aan die perfect passen bij je service en ervaring.

Volledige controle

Beheer je Webflow website moeiteloos.

Bespaar tijd en geld door je website zelf te beheren, zonder externe partijen en extra kosten. Je hebt volledig zeggenschap over het ontwerp en bent onafhankelijk van een designer.

Optimalisatie

Focus op wat echt belangrijk voor je is, automatiseer de rest.

Jouw nieuwe Webflow website neemt repetitief werk uit handen met geautomatiseerde interacties voor formulieren, downloads, bedanktpagina's, e-mail sjablonen, en meer.

Hi, Ik ben Linda Groeneveld

Webflow & brand designer voor dienstverleners.

Gespecialiseerde ondernemingen hebben behoefte aan een website die naadloos aansluit bij hun specifieke behoeften.

In tegenstelling tot andere web designers die snel websites bouwen zonder strategie, heb ik de ervaring om een duurzame oplossing te bieden die precies op maat is.

succesverhalen
succesverhalen
succesverhalen
succesverhalen
succesverhalen
succesverhalen
succesverhalen
succesverhalen
succesverhalen
succesverhalen
succesverhalen
succesverhalen
succesverhalen

"It's been such a pleasure working with Linda. She has great work ethics, delivers upon her promises, highly professional, responsive, and very capable in what she does as well as reliable.

Where I find Linda standing out is her creativity, and ability to consult the client with ideas and suggestions, and the delivery of a clean & sophisticated creation."

HANDAN DARICI - HANDAN HOLISTIC HEALING

"Linda heeft ons uitstekend geholpen met het verder vormgeven van onze branding en tone of voice. Dat begon bij de taak om onze doelgroep beter in kaart te brengen, waar Linda ons op een positief-kritische manier op scherp heeft gezet."

Justin Wedekind- Habit
JOUW DIGITALE ECOSYSTEEM

The Soaked Experience

Dit pakket biedt alles wat je nodig hebt om online op te vallen, meer klanten te boeken en je volledig zelfverzekerd te voelen in je online aanwezigheid.
Ook los verkrijgbaar.

Webflow Website

Maatwerk Webflow Website Ontwikkeling

Webflow is een premium website builder waarmee je maatwerk websites, landingspagina's en blogs kunt bouwen.

Strategisch web design voor Meetbaar Succes

Het doel van een strategisch webdesign is om een online experience te creëren die het voor de gebruikers gemakkelijk, efficiënt en plezierig maakt om met je website te communiceren.

Dit zijn de 5 stappen die we zullen doorlopen voor meetbaar succes:

1. Strategische sessie (+/- 3 uren): We bepalen de twee hoofddoelstellingen en bepalen de juiste strategie.
2. Sitemap: Een overzicht van de benodigde pagina's en hoe ze onderling met elkaar zijn verbonden.
3. Wireframe: We bepalen de structuur per pagina. Welke content wordt getoond en hoe.
4. UI + UX Design: De visuele uitstraling ontwerpen en bepalen hoe de website communiceert met de bezoekers
5. Testen en lanceren: Je krijgt de gelegenheid om de complete website te testen. Na feedback en goedkeuring kunnen we lanceren!

Lead magnet voor volop leads

Jij creëert een verleidelijk gratis weggevertje of challenge, ik zorg voor een mooie opmaak en strategische plaatsing op de website, inclusief automatische processen zoals een bedanktpagina en bezorging in de inbox van de aanvrager. Indien nodig, ook follow-up e-mails naar leads.

Interacties voor het WOW-effect

Een statische website oogt saaier dan een dynamische. Je nieuwe website zal je bezoekers aangenaam verrassen met subtiele interacties die een onvergetelijke indruk maken.

En nog meer
incl. Lead magnet

Merkstrategie & identiteit

Merkstrategie

Tijdens een strategische sessie (+/- 3 uren) bespreken we je visie, je persoonlijke voorkeur op het gebied visuele identiteit en bepalen we je doelgroep om de persona's uit te werken. Hiermee kunnen we een unieke huisstijl ontwerpen met de perfecte mix tussen het DNA van je onderneming en je ideale klant.

Logo Design + Beeldmerk

Een logo dat de essentie vangt van waar je als ondernemer voor staat en passend bij de hoogwaardige services die je je klanten biedt.

Maatwerk Iconenset en/of Illustraties

Iconen en illustraties geven je branding karakter, maar kunnen ook de bezoekers helpen om je website sneller te scannen.

Passend Kleurenpalet

Een uitnodigende en stijlvolle kleurenpalet die de juiste emotie oproept bij je bezoekers.

En nog meer

Personal Brand Shoot

Samen met mijn vaste fotografe maken we professionele portret en sfeerfoto's voor je website en social media. Dit vindt plaats op je kantoor, buiten, in een lifestyle daglicht studio (Utrecht) en/of op een locatie naar keuze.

After-Care Support

Je investering omvat 2 weken ondersteuning en/of aanpassingen nadat we je website hebben gelanceerd voor die just-in-case scenario's. Ook geef ik je advies op het gebied van SEO en ontvang je een prestatierapport .

Enthousiast geworden en ben je benieuwd naar de investering?

Neem contact op
Naar veelgestelde vragen

"We hebben echt genoten van het hele proces! Aangezien we in het verleden al vaker met Linda hebben samengewerkt, kenden we haar talenten al goed en hadden we er alle vertrouwen in dat haar gevoel voor stijl en haar Webflow-expertise goed bij ons zouden passen.

Het resultaat heeft precies de boutique-uitstraling die we voor ogen hadden en onze projecten en diensten komen nu prachtig tot hun recht."

Laura van der Molen - Het Campagnehuis

"Linda leverde niet alleen een zeer verzorgde en professionele merkidentiteit en website, maar begreep ook hoe ze het complexe beleggingsproces kon vertalen naar beeld, tekst en animaties. Met haar expertise is ze de enige creatieve partner die je nodig hebt om hoogwaardige ontwerpen te realiseren die indruk maken."

Rob van Oostveen - Julius Fund

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een typische investering eruit om met ons samen te werken?

We weten dat geweldig design een investering is, en dit is iets wat we hier bij Studio Soaked heel serieus nemen. Hoewel we voornamelijk prijzen per pakket aanbieden, weten we dat elke klant waarmee we samenwerken uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom stellen we altijd voor om een ontdekkingsgesprek in te plannen, zodat we kunnen bespreken hoe we kunnen helpen om aan jouw doelen te voldoen en of we goed bij elkaar passen.

De volledige investeringskosten worden aan het einde van het gesprek verstrekt in de vorm van een op maat gemaakt voorstel waarin alles wordt besproken. Over het algemeen vallen de meeste van onze klanten in het bereik van €7.500 tot €20.000, afhankelijk van hoeveel oplossingen ze op dat moment nodig hebben. Onze pakketten zijn uitgebreid en bedoeld om jouw bedrijf voor de komende 5-10 jaar succesvol te maken, zodat je solide en ononderbroken merkbekendheid kunt opbouwen met hoge betrokkenheid en conversiepercentages. Neem gerust contact met ons op voor onze investeringsgids voor meer informatie.

Wat betekent het '1-concept' methodiek?

Bij het ontwerpen van een logo is het altijd de standaard in de branche geweest dat ontwerpers meerdere concepten aan hun klant presenteren. Uiteraard zal de klant dan altijd zijn favoriet kiezen, waarbij persoonlijke voorkeur een rol speelt in het ontwerpproces. Het probleem hiermee is dat wij als ontwerpers niet alleen een merk creëren voor onze klant, maar ook een merk creëren voor de doelgroep van onze klant. Het heeft geen zin voor een klant of zijn bedrijf om een logo te hebben waar hun doelgroep niet positief op reageert en dat niet voldoet aan hun marktdoelen.

Om deze kloof te overbruggen, is een sterke basis essentieel en daarom beginnen we altijd elk project met een uitgebreid strategisch plan. Klanten krijgen vervolgens een vragenlijst en worden aangemoedigd om een Pinterest-bord in te dienen, zodat we kunnen zien waar ze van nature tot aangetrokken voelen. Grondig marktonderzoek wordt gedaan om de doelgroep van de klant, leeftijdscategorie, trends en concurrenten te bepalen.

Vervolgens wordt er een merkstrategie gepresenteerd en goedgekeurd voordat het conceptontwikkeling begint. Van daaruit beginnen we met het opbouwen van het merk, werken we met één allesomvattend concept dat aan alle vereisten voldoet. Deze benadering stelt ons in staat om belangrijke doelen te combineren die passen bij de niche van de klant en tegelijkertijd aansprekend zijn voor hun eigen unieke merkpassie, wat resulteert in een volledig uitgebreide service die de grootste waarde biedt voor de behoeften van het bedrijf van de klant. Lees meer over de One-Concept Methodiek en waarom wij geloven dat dit de beste methode is voor ons bedrijf (en het jouwe!).

Bieden jullie alleen logo-ontwerp aan?

De beginfases van elk ontwerp dat we aanbieden zijn geworteld in strategie en daarom bieden we geen losse logo-ontwerpen aan. We geloven sterk (en we hebben het bewijs gezien) dat voor een bedrijf succesvol te zijn, er een 'waarom' achter het ontwerp moet zitten. Wanneer er een 'waarom' is, is er intentie, doel, strategie en nog belangrijker: duurzaamheid. We hebben een geweldige blogpost geschreven die dit onderwerp verder uitlegt, voel je vrij om er meer over te lezen via deze link.

Waarom bouwen jullie alleen Webflow website (en geen Wordpress)?

Webflow is een premium website builder waarmee je maatwerk websites, landingspagina's en blogs kunt bouwen.En, natuurlijk volledig responsive op alle apparaten. Dit is een must voor ieder moderne website.
De 7 voordelen van een Webflow website:

1. Ultieme vrijheid in ontwerp en interacties
2. Simpel en efficiënt je website en content beheren (CMS)
3. Nooit meer plug-ins bijwerken (onderhoudsvriendelijk)
4. Ultrasnelle en veilige hosting (24/7 back-ups)
5. Hogere Google ranking (ingebouwde SEO-integraties)
6. Snelle oplevering
7. Volledig eigenaarschap over het ontwerp

Kan ik in termijnen betalen?

We begrijpen dat werken met een professioneel ontwerpbureau een investering is. Normaal gesproken vragen wij een aanbetaling van 50% om je plek in onze planning veilig te stellen, en de overige 50% dient betaald te worden wanneer je project is voltooid. Als je behoefte hebt aan kleinere betalingen, laat het ons dan weten en dan kunnen we bespreken hoe we iets kunnen regelen dat beter aansluit op jouw behoeften.

Heb je andere vragen?

Neem gerust contact op

Jouw onderneming verdient een professionele online aanwezigheid waar je trots op bent en klanten enthousiasmeert.

Laten we kennismaken