Over soaked

Boutique Creative Agency
voor de dienstverlenende ondernemer

Ik help ondernemers in de zakelijke dienstverlening om meer klanten aan te trekken,
zodat ze echt vooruitgang kunnen boeken bij het behalen van hun grote doelen.

Jouw gespecialiseerde diensten online verbinden met de juiste eindklanten… dát is mijn passie.

Ik ben een enthousiaste website en brand designer die betekenisvolle Webflow websites creëert. Mijn focus ligt op esthetiek en functionaliteit, waarbij jouw merk en doelgroep altijd voorop staan. Ik maak prachtige minimalistische en responsieve websites, met aandacht voor kleuren, branding, typografie en CMS-structuur.

Door te leren en te verbeteren op basis van klantfeedback, breng ik ideeën snel tot leven in de digitale wereld van vandaag.

Fun Facts over Linda

Zuid-Afrika

Ik geniet er het meest van om in mijn vrije tijd culinair te koken en goede wijn te drinken met vrienden. Ik hoop ooit de kans te krijgen om fantastische wijnen te proeven op de top van de iconische Constantia Valley in Zuid-Afrika. Proost!

Schotse Hooglanders als buren

In het pittoreske Blaricum deel ik de uitgestrekte heide met mijn bijzondere buren: de majestueuze Schotse Hooglanders. Het is een waar genot om te mogen wonen te midden van zoveel natuurpracht en rust.

Nigeriaanse roots

Mijn Nederlandse vader en Nigeriaanse moeder ontmoetten elkaar in Nigeria. Op mijn derde verhuisden we naar Nederland vanuit een gebied nabij een regenwoud waar zeldzame 'Cross River' gorilla's leven.

Alleen naar Ijsland

Op mijn 19e nam ik een 10 maanden durende sabbatical naar IJsland. Ik wilde de ongerepte natuur verkennen en meer leren over de lokale cultuur. Het was een fantastische ervaring, hoewel ik helaas geen walvissen heb gezien tijdens de boottocht (bucketlist no. 3).

Jouw onderneming verdient een professionele online aanwezigheid waar je trots op bent en klanten enthousiasmeert.

Laten we kennismaken