Over SOaked

Hi, ik ben Linda. Dé brand- en web designer voor online ondernemers met een high-end aanbod of service.

Mijn specialiteit is om jou te helpen bij het creëren van een merkidentiteit vol karakter en een oogstrelende website die kwaliteit leads aantrekt, zodat jij een bedrijf kunt opbouwen op jouw eigen voorwaarden dat een leven ondersteunt waar je van houdt.

Ik ben een gecertificeerde Webflow developer met sterke focus op strategie, esthetiek en functionaliteit, waarbij jouw persoonlijkheid en doelgroep altijd voorop staan. "The world is your oyster", en als jij er klaar voor bent, rol ik graag de rode loper uit voor jouw stralende introductie in de digitale wereld van vandaag.

Waarom ik doe wat ik doe
"Je biedt je klanten het beste binnen jouw vakgebied. Nu is jouw online présence aan de beurt - want met jouw kennis maak je mensen blij en de wereld een stukje mooier."

Fun Facts over mij

Mijn #1 wens bucketlist

Ik geniet er het meest van om in mijn vrije tijd culinair te koken en goede wijn te drinken met vrienden. Ik hoop ooit de kans te krijgen om fantastische wijnen te proeven op de top van de iconische Constantia Valley in Zuid-Afrika. Proost!

Alleen naar IJsland

Op mijn 19e heb ik een jaar alleen in IJsland gewoond. Ik wilde de ongerepte natuur verkennen en meer leren over de lokale cultuur. Het was een fantastische ervaring, hoewel ik helaas geen walvissen heb gezien tijdens de boottochten (bucketlist no. 2). Wat is jouw bucketlist?

Nigeriaanse roots

Mijn Nederlandse vader en Nigeriaanse moeder ontmoetten elkaar in Nigeria. Op mijn derde verhuisden we naar Nederland vanuit een gebied nabij een regenwoud waar de zeldzame 'Cross River' gorilla's leven.