Werk met mij
Webflow website en branding voor een Zuidas administratiekantoor gespecialiseerd in beleggingen

AssetCare

Details project

Door de fusie van de twee Zuidas bedrijven, gespecialiseerd in de ondersteuning van beleggingsfondsen, besloten ze door te gaan met één solide online-aanwezigheid. Mijn taak was om hun beide specifieke expertises vast te leggen in één opvallende, minimalistische online-ervaring die resoneert met hun drie doelgroepen.

Hun USP is hun heldere en transparante manier om complexe zaken simplistisch uiteen te zetten. Dit wordt visueel vertaald als een heldere transparante bol die dynamisch in het scherm beweegt en aangepaste pictogrammen.

Design services

Merkidentiteit
Web design
Webflow Development
Logo design
CMS voor kenniscentrum en vacature
Fotografie personeel op locatie

Testimonial

“Studio Soaked heeft in 2021 onze gehele branding en website vernieuwd. Als financiele organisatie zitten wij actief in een van de meest complexe sectoren. De snelheid en kundigheid waarin onze business en wensen zijn begrepen, heeft ons zeer positief verbaasd. Dit resulteerde in een efficiënte samenwerking waarbij er veel werk is verzet, van hoge kwaliteit in een tijdsbestek van maar twee maanden. Dit alles zonder dat wij als organisatie veel tijd moesten investeren. Na de rebranding zien wij een hogere traffic op onze website en er zijn duidelijk positieve effecten te merken bij zowel leads als onze klanten.”