Werk met mij
Webflow website en branding voor een marketingbureau gespecialiseerd in vastgoedmarketing

Website en rebranding voor een marketing en communicatie bureau gespecialiseerd in vastgoed marketing en communicatie

Het Campagnehuis werkt samen met projectontwikkelaars, investeerders en ontwikkelende bouwbedrijven om hen bij te staan bij de positionering van hun vastgoedprojecten.

Zij hebben mij benaderd voor de upgrade van hun online uitstraling. Als specialistisch bureau bieden zij boutique services aan prestigieuze vastgoedprojecten in Nederland, maar hun oude website voldeed niet aan dit gevoel. Met dat als briefing heb ik een compleet nieuw websiteontwerp gemaakt dat luxe, ervaring en professionaliteit ademt en waar hun paradepaardjes in hun volle glorie worden getoond.

Services

Web Design
Webflow Website
Soft Rebranding
Iconen & Illustratie
CMS voor Portfolio
Fotografie op locatie

"Als creatief bureau creëren we al websites voor onze eigen klanten, maar vanwege onze volle agenda's hebben we besloten onze eigen website geheel te laten ontwikkelen door een deskundig persoon buiten ons team. We hebben in het verleden al vaker met Linda samengewerkt dus haar talent was bij ons al bekend en hadden er alle vertrouwen in dat haar gevoel voor stijl en Webflow expertise goed bij ons zou passen. We hebben echt genoten van het hele proces! Het resultaat heeft de boutique uitstraling die we wilden en onze projecten komen nu eindelijk mooi tot hun recht."
Laura van der Molen
HetCampagnehuis.nl