Werk met mij
Webflow website en branding voor een boutique advocatenkantoor gespecialiseerd in trademark en advertisment law

Moon Legal

Details project

Moon Legal is een gespecialiseerd advocatenkantoor met een focus op reclamerecht en merkenrecht. Het kantoor biedt juridische ondersteuning aan cliënten in de geneesmiddelenindustrie en gerelateerde sectoren, waaronder de medische hulpmiddelenindustrie en communicatie- en reclamebureaus die actief zijn in deze branche.

De bevlogen directrice van Moon Legal deelt regelmatig haar kennis als columniste bij vakbladen en treedt op als keynote spreker op evenementen in de branche.

Voor Moon Legal heb ik de volledige ontwikkeling van de merkidentiteit en website verzorgd. Op basis van de specifieke voorkeur van de klant, heeft de keuze voor het lettertype, het ontwerp van het logo en het gebruik van burgundy rood een bewuste knipoog naar de art deco-stijl en vintage posters wat een unieke en stijlvolle uitstraling aan het merk geeft. Als partner in dit proces heb ik ervoor gezorgd dat de website perfect aansluit bij de dynamiek van het advocatenkantoor en de veelzijdigheid van de directrice.

Gezien haar betrokkenheid en de diversiteit van haar activiteiten, was het voor haar van groot belang dat ze moeiteloos alle gewonnen zaken en relevante content kon toevoegen aan haar website.

Design services

Logo ontwerp
Merkidentiteit
Website ontwerp
Webflow ontwikkeling
Tweetalige website
Maatwerk iconenset
CMS (publicaties en presentatie)
Portretfotografie op locatie
Socialmedia template ontwerp
Verpakkingontwerp voor relatiegeschenk
Ontwerp voor:
- visitekaart
- enveloppe
- briefpapier
- verpakking relatiegeschenk
- bedankkaart

Testimonial

"Ik was onder de indruk van de wijze waarop Linda mijn wensen vertaalde naar een logo en branding. Daar waar ik over bepaalde elementen twijfelde, pikte ze mijn aarzeling haarfijn op, om vervolgens met een piekfijn aangepast ontwerp te komen. Linda nam bovendien de moeite om zich echt in mijn branche te verdiepen, waardoor ze precies begreep wat ik nodig had. Het was ongelooflijk fijn dat zij mijn complete branding en websiteontwerp uit handen nam, terwijl ik wel op alle punten inspraak bleef houden. Ik ben heel blij met het resultaat."