Webflow website en logo design voor Moon legal and compliance
Webflow website en logo design voor Moon legal and compliance

Moon Legal

De juridische focus van dit advocatenkantoor ligt op het reclamerecht en merkenrecht. Het staat cliënten bij uit de geneesmiddelenindustrie en aanverwante industrieën, zoals de medische hulpmiddelenindustrie en communicatie- en reclamebureaus die ook in deze branche werkzaam zijn. De destijds kersverse eigenaar heeft mij benaderd om haar bij te staan bij de complete ontwikkeling van haar merkidentiteit en website.

Als een zeer actief ondernemer als columniste bij vakbladen en optredens als keynote spreker op branchegerelateerde events, was het voor haar belangrijk dat ze met gemak al deze activiteiten en gewonnen zaken als content kon toevoegen op haar website.

Services
  • Merkidentiteit
  • Web design
  • Webflow development
  • Logo design
  • CMS voor publicaties en presentaties
  • Fotografie
Webflow website en logo design voor Moon legal and complianceWebflow website en logo design voor Moon legal and complianceWebflow website en logo design voor Moon legal and compliance

Testimonial

Ik was onder de indruk van de wijze waarop Linda mijn wensen vertaalde naar een logo en branding. Daar waar ik over bepaalde elementen twijfelde, pikte ze mijn aarzeling haarfijn op, om vervolgens met een piekfijn aangepast ontwerp te komen. Linda nam bovendien de moeite om zich echt in mijn branche te verdiepen, waardoor ze precies begreep wat ik nodig had. Het was ongelooflijk fijn dat zij mijn complete branding en websiteontwerp uit handen nam, terwijl ik wel op alle punten inspraak bleef houden. Ik ben heel blij met het resultaat.

Marloes Meddens-Bakker | Advocaat

Interesse in een samenwerking?