Premade Brand Kit

Haven of Hazel

Binnen 5 dagen gepersonaliseerd met je eigen bedrijfsnaam, huisstijlkleuren, 2 logo variaties en monogram.

Limited Edition: wordt slechts 6 keer verkocht.

Een moderne en creatieve vooraf gemaakte merkidentiteit. Speciaal ontworpen voor de startende ondernemer met een bescheiden budget of dringend op zoek is naar snel en professioneel resultaat of simpelweg een opfrissing nodig heeft die beter past bij zijn hoogwaardige diensten. Het wordt gepersonaliseerd, waardoor het uniek en eigen aanvoelt.

€ 750 (of 3 x €250)
Inbegrepen
 • Logo ontwerp (4 variaties)

 • 1 beeldmerk of monogram

 • Patroon van het beeldmerk

 • Visitekaartontwerp

 • LinkedIn banner

 • 10 Instagram post-sjablonen

 • Een stijlgids (PDF)

 • 1 uur design consult om samen het ontwerp te perfectioneren.

Niet inbegrepen
 • Drukwerkkosten

 • Extra aanpassing na oplevering (wel tegen betaling)

 • Licentie voor de webfonts die ik adviseer

levertijd en restitutie

Levertijd is 1 week. Vanwege de aard van dit digitaal product en het maatwerk component bieden wij geen restitutie of omruiling aan. Alle verkopen zijn definitief. Wel streven we ernaar dat het eindproduct perfect past bij jouw visie. 100% tevredenheid gegarandeerd.

Premade Brand Kit

Jij verdient een high-end logo en branding die met precisie voor jouw business is ontwikkeld.

Ondernemen is leuk en spannend, maar het kan ook veel tijd kosten. Met deze branding kit bespaar je niet alleen tijd & geld, maar heb je ook het vertrouwen dat je een professionele indruk achterlaat met iedereen die met jouw merk in contact komt.

Iedere premade brand kit wordt slecht 6 keer gebruikt voor personalisatie.

Before & after personalisatie

Altijd uniek en passend bij jouw visie

before
after

Meer dan alleen de naam en kleuren veranderen..

Ik transformeer de premade brand kit zodat het perfect past bij jouw persoonlijke stijl met maatwerk details.

Logo & beeldmerk of monogram

Ik pas het logo graag aan op basis van jouw voorkeur en feedback, zodat we samen het perfecte en unieke ontwerp kunnen bereiken. Bovendien ontvang je nog 4 extra logo variaties, waaronder het beeldmerk, waardoor je het logo voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Deze variaties bieden diverse mogelijkheden en dragen allemaal bij aan het creëren van een samenhangend merkimago. In .ai, .eps en .png bestanden zodat je ze direct kunt gebruiken.

Een prachtig kleurenpalet

Ik pas de brand kit aan naar jouw eigen huisstijlkleuren. Als je nog geen kleuren hebt voor je merk, of als je liever iets anders wilt dan je huidige kleuren, ben ik er om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte kleuren die jouw verhaal vertellen.Of je nu op zoek bent naar een levendig en energiek kleurenpalet voor een sprankelend merk, of een rustgevend en elegant kleurenpalet voor een luxe uitstraling, samen creëren we een prachtig en zorgvuldig samengesteld merkkleurenpalet. Dit palet is diep geworteld in de psychologie van kleuren, waardoor het de juiste emoties en associaties oproept bij jouw doelgroep.

Fonts suggesties voor je website

Je ontvangt suggesties voor geschikte lettertypen die perfect passen bij jouw nieuwe look. Met zorgvuldig gekozen fonts voor je website en social posts headers en paragrafen, zorgen we ervoor dat jouw merk een consistente en professionele uitstraling behoudt.

Patroon van het beeldmerk

Dit patroon kan worden gebruikt om jouw merk visueel te versterken op verschillende marketingmaterialen, zoals website achtergronden, verpakkingen, briefpapier en meer. Door het beeldmerk te integreren in een herhalend patroon, geven we jouw merk een consistente en herkenbare uitstraling die helpt om de merkidentiteit te versterken.

LinkedIn banner en Instagram templates

Je ontvangt op maat gemaakte banners en post-sjablonen voor de sociale mediaplatforms waarop jij actief bent, waardoor je moeiteloos een consistente en professionele uitstraling kunt behouden. Deze speciaal ontworpen sjablonen stellen jou in staat om je kennis moeiteloos en consistent te delen, je volgers te inspireren en een krachtige online aanwezigheid op te bouwen.

Visitekaartontwerp

Je ontvangt een prachtig ontworpen visitekaartsjabloon dat perfect aansluit bij jouw nieuwe merkidentiteit en klaar is om te worden gedrukt. De drukwerkkosten zijn voor eigen rekening.

Merkstijlgids

Na afronding ontvang je je persoonlijke merkstijlgids. Een merkstijlgids is een essentieel hulpmiddel dat de visuele identiteit van jouw merk vastlegt en definieert. Het omvat richtlijnen voor het gebruik van kleuren, lettertypen, logo's en andere grafische elementen om ervoor te zorgen dat jouw merk consistent en herkenbaar is in al jouw communicatie-uitingen, zowel online als offline.

Hoe het werkt

01

Selecteer & Bestel

Selecteer en bestel jouw favoriete premade brand kit (meerdere termijnen mogelijk). Je ontvangt een vragenlijst in je inbox waarin ik je vraag om meer gegevens te delen, zoals je bedrijfsnaam, merkkleuren en je persoonlijke stijlvoorkeuren.

02

Ontwerp & Preview

Met jouw feedback pas ik de brand kit aan, zodat het helemaal uniek aanvoelt voor jou. Via mijn online agenda kun je zelf een dag kiezen om jouw nieuwe branding te bekijken. Tijdens de live call zetten we samen de puntjes op de i.

03

Levering & Lanceren

Ontvang binnen 24 uur alle bestanden in je inbox, inclusief print- en webformaten, kleurcodes, drukklare bestanden, en een merkstijlgids om jouw nieuwe branding succesvol te gebruiken!

Veelgestelde vragen

Wat als ik niet tevreden ben?

Dat is het mooie van een premade brand. Je ziet namelijk al in grote lijnen hoe het kan worden, maar dan vele malen mooier na personalisatie omdat het dan perfect aansluit bij jouw visie, je doelgroep en het gevoel dat je wilt uitstralen.

Ik heb nog geen huisstijlkleuren

Geen probleem. Je ontvangt van mij een kleurengids met meer dan 70 kleurencombinaties. Tijdens de live call bespreken wij jouw favorieten en laat ik zien hoe dit overkomt in je branding. Pas als jij helemaal happy bent lever ik de rest aan.

Wat wordt er tijdens de live call besproken?

Tijdens de live call presenteer ik jouw gloednieuwe brand kit. Dit is het moment waarop we samen de laatste details kunnen perfectioneren, en waar ik je meer zal vertellen over de beste manieren om de visuele elementen, zowel online als offline, optimaal te benutten. Na de live call ontvang je alle elementen in één bestand, klaar om direct te gebruiken voor je website, social media en marketingmaterialen.

Kun je een voorbeeld maken voordat ik het bestel?

Nee, helaas niet. Het personaliseren en perfectioneren van de premade brands nemen tijd in beslag.

Ideaal voor online ondernemers

Een professionele online uitstraling is één deel strategie, één deel design. Wij hebben beide onder de knie. We nemen je het creatieve denkwerk uit handen en voorzien je van een strategische en esthetische kracht om je publiek te grijpen, je bereik te vergroten en nieuwsgierigheid op te wekken.

Waarom al die moeite doen? Maak het jezelf makkelijker!