Jij bent te bijzonder om online onopgemerkt te blijven. Transformeer jouw Personal Brand van grijze muis naar gewilde ..

Ontdek wat jou écht onderscheidt en bouw een persoonlijk merk dat niet alleen inspireert, maar ook deuren opent naar betere klanten en kansen.

I need this
Laten we eerlijk zijn

Heb je je ooit afgevraagd hoe het komt dat anderen moeiteloos online zichtbaar zijn?

Je hebt uren achter je computer doorgebracht om meer te leren dan je wilde weten over het vergroten van je online zichtbaarheid en vindbaarheid, terwijl je eigenlijk gewoon wilt focussen op je expertise en het werken met klanten waarvan je houdt. 

Je bent moe van het telkens weer in twijfel trekken wat je moet veranderen om meer en betere klanten aan te trekken: Richt ik me wel op de juiste doelgroep? Hoe schrijf ik content waar de lezer zich echt gezien voelt? Ben ik wel op het juiste pad? Of zal ik toch maar weer op zoek gaan naar een nieuw kleurenpalet?

De enige vragen die er toe doen zijn: WIE ben je, WAT wil je bereiken en WIE wil je dienen?

"Ze leest me terwijl ik amper wat zeg en nu heb ik een personal branding waar ik volledig achter kan staan."

Je wilt niet weten hoe blij ik ben. Toen ik over MUSE hoorde dacht ik: Dit is precies wat ik zoek!. Ik hoopte echt dat het zou zijn wat ik ervan verwacht had. En dat is het ook. Maar dan beter. Want als je na al die jaren helemaal vanuit je eigen kracht aan het ondernemen bent en dan je branding of logo laat maken, dan kan het er wel leuk uitzien, maar er zit geen gevoel, strategie en begrip achter. En dat heb ik met Linda nu wel. Wat een cadeau!

Luenna jane - Salon academy

"Er zijn zoveel dingen naar boven gekomen, waarbij ik achteraf dacht: "Ja, logisch eigenlijk, dit ben ik 100%"

Linda heeft mij tijdens dit proces supergoed begeleid. Ze stelt je de juiste vragen waardoor je echt een deep-dive maakt in je 'eigen persoonlijkheid'. Het is zo tof om samen met Linda te co-creëren, ze heeft zoveel ideeën, toffe opdrachten en maakt GEWELDIGE logo's. Linda overdelivered en laat je achter met een geweldige nieuwe high-end branding. Ik kan het iedereen aanraden.

Peggy Leenders - Business Coach

"The world needs that special gift
that only you have."

Marie forleo
Je verlangt naar méér

Je wilt méér focus, méér rust en een online présence die een weerspiegeling is van wie je bent en waar je voor staat

Maar hoe krijg je grip op de praktische aspecten van het creëren van een krachtig persoonlijk merk en bijpassende branding? Het lijkt een enorme uitdaging.

Bovendien ben je al een drukke moeder, partner of vriendin, met tal van verantwoordelijkheden - als je ook nog moet uitzoeken hoe je dit allemaal in je eentje moet doen, lijkt het alsof je een kloon van jezelf nodig hebt en stel je het maar uit naar volgend jaar (of leven?).

No worries, want ik ben er om je te helpen

"Een geweldige co-creatie met als resultaat een personal brand die 100% 'ik' is."

Ik heb deelgenomen aan het MUSE-programma om een sterke personal branding neer te zetten en WOW, het is echt geweldig geworden! Het programma was zeer inzichtelijk, met verdiepende huiswerkopdrachten, en ik zou iedereen 100% aanraden! Dus 5 sterren van mij!

Myrthe Stavrou - fitmyrth.nl

"Linda neemt echt de tijd om je te begrijpen, en haar begeleiding is doordrenkt van waardevolle inzichten en creativiteit."

Ik ben dankbaar voor de waardevolle vaardigheden en het zelfvertrouwen dat ik heb opgedaan dankzij MUSE.
Ik heb niet alleen een dieper begrip van mijn eigen persoonlijkheid gekregen, maar ook concrete stappen ondernomen om mijn online aanwezigheid te versterken.

Susanne verdonk - Copywriter
Are you ready

Onderneem vanuit authenticiteit en krijg betaald voor wie je bent

Stel je voor dat je in staat bent om in slechts 6 weken een personal branding te creëren die eigen en uniek aanvoelt.

Je zou de perfecte online-introductie in woord en beeld hebben om jou en je bedrijf op een professionele manier online te vertegenwoordigen, zodat je je kunt richten op het aantrekken van betere klanten en kansen die onvermijdelijk naar je toe worden getrokken door je nieuwe en verbeterde online-aanwezigheid.

"Haar enthousiasme en positiviteit maken het proces niet alleen effectief, maar ook plezierig."

Linda neemt de tijd, heeft altijd geweldige suggesties, is zeer punctueel en gewoon een geweldig persoon om mee samen te werken.Ik ben dankbaar voor haar deskundige begeleiding en de impact die ze heeft gehad op mijn merkpresentatie.

MELANIE COURT - MERKSTRATEEG

"Linda valt op met haar creativiteit en haar vermogen om je te adviseren met ideeën en suggesties."

Ik heb met andere designers en merkstrategen gewerkt, maar waar ik haar zie uitblinken, is haar creativiteit en haar vermogen om je te adviseren met ideeën en suggesties, en de levering van een schitterende en high-end creatie die mijn verwachtingen overtreft.
Je kunt op haar rekenen voor deskundig advies en richting, gebaseerd op haar uitgebreide kennis van wat wel en niet werkt. Ik beveel Linda ten zeerste aan.

HANDAN DARICI - HANDAN HOLISTIC HEALING
Je hebt al een personal brand

Je Personal Brand is je reputatie. Het is de manier hoe mensen denk en voelen als met jouw merk in contact komen.

Maar met een doordachte persoonlijke branding ben JIJ degene die de regie kan nemen over je online aanwezigheid en zichtbaarheid, met jezelf als je grootste bron van inspiratie.

Het is tijd om je plek als expert op te eisen. Laten we samen jouw online reputatie positief versterken en je business naar een hoger niveau tillen. Word je eigen MUSE!

"We achieve more when we chase the dream instead of the competition."

SIMON SINEK
Onbekend maakt onbemind

Herrijs als je ware zelf en stel jezelf opnieuw voor aan de wereld, vol karakter en vertrouwen

MUSE is een bewezen online programma dat je helpt je persoonlijk merk te versterken. Speciaal gemaakt voor vrouwelijke online coaches, creatives en kennisondernemers die hun X-factor willen ontdekken en inzetten om op te vallen tussen in de grijze massa.

Laten we samen van jouw persoonlijkheid, jouw meest waardevolle zakelijke troef maken.

Een krachtige Personal Brand in 6 weken

MODULE 01

Remember

Personal branding is herinneren wie je echt bent en waar je het allemaal voor doet. We nemen een deep-dive door alle facetten die de persoon vormen die jij nu bent en hoe ver je wilt gaan met je merk. The sky is the limit!

MODULE 02

Signature

Onderscheidendheid leidt tot herkenning, herkenning leidt tot vertrouwen, wat weer leidt tot aankoop. Ontdek hoe je jezelf en aanbod uniek en herkenbaar online positioneert. Van all the Same naar Signature.

MODULE 03

Come Closer

Samenwerken met klanten waar jij blij van wordt, betekent betere resultaten en een leukere ervaring voor iedereen. Definieer wie het beste bij jouw expertise en karakter past en ontdek wat hun ware struggles en diepste verlangen zijn.

MODULE 04

Love Language

Leer hoe je jouw boodschap krachtig verwoordt en jezelf authentiek laat klinken, zodat deze resoneert met jouw favoriete mensen en hen emotioneel betrokken maakt bij jou en jouw content.

MODULE 05

Expression

Ontdek de merkstijl die de essentie van jouw merk en karakter vastlegt en vertaal dit naar een duidelijk concept voor je visuele branding, kleurenpalet en je volgende brand shoot. Inclusief een uniek logo ontworpen door moi!

MODULE 06

Level Up

We bundelen alles in je eigen merkgids en stap voor stap transformeer je jouw complete online aanwezigheid. Van je website tot aan je social media, overal waar mensen in contact komen met jouw merk, ziet er straks consistent en stijlvol uit.

MUSE TIJDELIJKE ACTIE PRIJS

€190 /pm

Verspreid over 12 maanden
of € 2280 ex. btw. in een keer.
Video tutorials en wekelijkse Live sessies
Maatwerk logo design ontwerp
3x 60 min 1:1 begeleiding
Altijd e-mailsupport voor al je vragen
The Website Curator (hulp bij je webteksten)
Social Media Kit (voor Instagram & Linkedin)
Lifetime access tot nieuwe (bonus)materialen
Ontmoet je brand coach

Hi, mijn naam is Linda, jouw creatieve sidekick & succes cheerleader

Ik ben een strategisch merk- en webdesigner met gevoel voor stijl. Mijn missie is om ondernemers zoals jij te helpen bij het creëren van een online uitstraling en aanwezigheid die zich onderscheidt van de massa en trouw blijft aan hun authentieke zelf.

Je hoeft dit niet alleen doen. Ik ben en blijf aan je zijde bij iedere stap die je neemt in je Personal Brand journey.

Veelgestelde vragen

Wanneer begint MUSE?

Je kunt op iedere moment instappen. Zodra je je plek hebt gereserveerd, krijg je direct toegang tot de lessen en alle informatie over de wekelijkse Live sessies.  

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker! Je kunt al met MUSE starten vanaf € 190,- per maand (

Wat als ik toch niet tevreden ben?

Als je tijdens de lessen en 1:1 sessie het idee hebt dat het niets voor je is, krijg je direct je geld terug. Reden geven is vrijblijvend, want ik wil altijd weten hoe ik het programma kan verbeteren.

Moet ik zelf het logo ontwerpen en heb ik technische kennis nodig?

Nee hoor! Het enige wat jij nodig hebt. is je enthousiasme en ik help je bij iedere module en bottlenecks. En het logo ontwerp ik voor jou. Een Canva Pro account is wel een must, want dan kun je je eigen fonts uploaden. Wel zo fijn voor een branding dat helemaal jou wordt.

Komt er een replay van de live sessie?

Natuurlijk! Want ik begrijp dat het leven soms een onverwachte wending kan maken of als het even niet uitkomt. In je leeromgeving vind je de live sessies terug.

Ik heb nog een andere vraag. Kan ik je live call spreken?

Ja, dat kan! Je kunt een Discover Call inplannen via mijn agenda hier of stuur een mail naar info@studiosoaked.nl, Ik help je met alle liefde.

Wil jij dat je online aanwezigheid jou weerspiegelt en de juiste mensen aantrekt?

plus vogue vibes :)

100% tevredenheidsgarantie of je geld terug!