Maatwerk design services

Een goede eerste indruk online maak je maar één keer. Let's make them stop and stare.

Ik help online ondernemers zoals jij aan een aanwezigheid vol karakter, die jouw kennis naadloos verbindt met high-end klanten.

Ik volg een strategisch en bewust ontwerpproces om je een resultaat te bieden die diep resoneren met jouw ideale doelgroep en de snelste route is naar online succes.

Website design
Logo & branding
Merkstrategie
creative direction
Webflow ontwikkeling
Social Media design
Personal brand shoot
Sales funnel
Elegante Interacties
Tijdbesparende Webprocessen
Waarom ik doe wat ik doe
"Je biedt je klanten het beste binnen jouw vakgebied. Nu is jouw online présence aan de beurt - want met jouw kennis maak je mensen blij en de wereld een stukje mooier."

Jij verdient een online presence die jouw expertise en ervaring benadrukt.

Tagline

Je biedt je klanten het beste binnen jouw vakgebied. Nu ben jij aan de beurt.

Jij verdient een online presence die jouw expertise en ervaring benadrukt en een slimme sales funnel die automatisch de juiste mensen aantrekt voor jouw online producten.  

Zo heb jij meer tijd voor waardevolle 1:1 samenwerkingen met mensen waar jij energie van krijgt.

Uniek en opvallend

Een professionele online aanwezigheid vol karakter, die jouw kennis naadloos verbindt met hoogwaardige klanten.

Een goede indruk maak je maar een keer. Met je nieuwe website denkt iedereen: Hé, wat een leuke specialistische ondernemer. Daar wil ik meer over weten.

Meer omzet

Trek meer en beter passende klanten aan.

Je website als 24/7 verkoper: met je nieuwe strategische website trek je betere leads aan die perfect passen bij je service en ervaring.

Subheading two

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Subheading three

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Optimalisatie

Focus op wat echt belangrijk voor je is, automatiseer de rest.

Jouw nieuwe Webflow website neemt repetitief werk uit handen met geautomatiseerde interacties voor formulieren, downloads, bedanktpagina's, e-mail sjablonen, en meer.

Een professionele online aanwezigheid vol karakter, die jouw kennis naadloos verbindt met high-end klanten.

Een goede indruk maak je maar een keer. Met je nieuwe website denkt iedereen: Hé, wat een leuke ondernemer. Een die weet waar ze het over het heeft. Daar wil ik meer over weten.

Trek niet alleen meer, maar vooral betere klanten aan en zie je omzet stijgen

Je website als 24/7 verkoper: met je nieuwe strategische website en oogstrelende branding trek je betere leads aan die perfect passen bij je service en ervaring.

Beheer je Webflow website moeiteloos voor volledige controle over je content

Bespaar tijd en geld door je website zelf te beheren, zonder externe partijen en extra kosten. Je hebt volledig zeggenschap over het ontwerp en bent onafhankelijk van een designer.

Focus op wat echt belangrijk voor je is, automatiseer de rest

Jouw nieuwe Webflow website neemt repetitief werk uit handen met geautomatiseerde interacties voor formulieren, downloads, bedanktpagina's, e-mail sjablonen, en meer.

Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op

Happy Clients

"Ik heb met andere ontwerpers gewerkt, maar waar ik Linda in zie uitblinken, is haar creativiteit en haar vermogen om je te adviseren met ideeën en suggesties, en de levering van een schitterende en high-end creatie die mijn verwachtingen overtreft."

HANDAN DARICI - HANDAN HOLISTIC HEALING

"Ik was onder de indruk van Linda's professionaliteit en toewijding. Ze luisterde naar mijn behoeften en toonden haar expertise in webontwikkeling, wat me het vertrouwen gaf dat ik met een betrouwbare partner samenwerkte. Haar aanbevelingen waren praktisch en ik kon meteen zien hoe ze mijn online aanwezigheid zouden versterken."

Job Brink - Encanto Guest House

"Linda’s quick understanding of both my vision and audience resulted in beautiful concept sites and compelling branding. She gave me just the right balance of direction with the space I needed to decide on the right look for my potential clients. Linda delivers her work on time and in a professional manner, she presents solutions for challenges, and transforms vague ideas into visually powerful messaging."

Sara Irving - Sarai Wellness
01

Merkidentiteit

Strategie

Tijdens een strategische sessie (+/- 3 uren) bespreken we je visie, je persoonlijke voorkeur op het gebied visuele identiteit en bepalen we je doelgroep om de persona's uit te werken. Hiermee kunnen we een unieke huisstijl ontwerpen met de perfecte mix tussen het DNA van je onderneming en je ideale klant.

Logo en beeldmerk design

Een logo dat de essentie vangt van waar je als ondernemer voor staat en passend bij de hoogwaardige services die je je klanten biedt.

Illustratie en/of iconen ontwerp

Iconen en illustraties geven je branding karakter, maar kunnen ook de bezoekers helpen om je website sneller te scannen en de boodschap visueel verduidelijken.

Passend kleurenpalet

Een uitnodigende en stijlvolle kleurenpalet die de juiste emotie oproept bij je bezoekers.

Premium Fonts Systems

De juiste gekozen lettertypen geven jouw merk karakter. Voor jouw drukwerk en website gaan we niet voor standaard, maar juist voor de mooiste fonts gemaakt door de beste letterontwerpers uit de wereld.

Social Media Kit

Ontwerpen voor alle banners en post-templates voor een consistente online uitstraling op alle socialmediakanalen waar jij actief bent.

Visitekaart, briefpapier, digitaal e-mailhandtekening e.d.

Een elegant ontwerp voor al je drukwerk passend bij je nieuwe huisstijl. En een op maat gemaakte e-mail handtekening voor je mailverkeer. Ik zorg ervoor dat je contactgegevens actieve links zijn om mee te bellen of mailen.

Brand Guideline

Uitgebreide handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je je nieuwe huisstijl moet toepassen voor consistente online en offline uitstraling.

o2

Webflow Website

Strategisch webdesign voor meetbaar succes

Het doel van een strategisch webdesign is om een online experience te creëren die het voor de gebruikers gemakkelijk, efficiënt en plezierig maakt om met je website te communiceren.
Dit zijn de 5 stappen die we zullen doorlopen voor meetbaar succes:

1. Strategische sessie (+/- 3 uren): We bepalen de twee hoofddoelstellingen en bepalen de juiste strategie.
2. Sitemap: Een overzicht van de benodigde pagina's en hoe ze onderling met elkaar zijn verbonden.
3. Wireframe: We bepalen de structuur per pagina. Welke content wordt getoond en hoe.
4. UI + UX Design: De visuele uitstraling ontwerpen en bepalen hoe de website communiceert met de bezoekers
5. Testen en lanceren: Je krijgt de gelegenheid om de complete website te testen. Na feedback en goedkeuring kunnen we lanceren!

Webflow website ontwikkeling

Na goedkeuring op het webdesign, bouw ik de website helemaal op maat in Webflow (ik maak geen gebruik van templates). Webflow is een premium website builder waarmee je maatwerk websites, landingspagina's en blogs vanaf een blank canvas kunt bouwen. En, natuurlijk volledig responsive op alle apparaten. Dit is een must voor ieder moderne website.
De 7 voordelen van een Webflow website:


1. Ultieme vrijheid in ontwerp en interacties
2. Simpel en efficiënt je website en content beheren (CMS)
3. Nooit meer plug-ins bijwerken (onderhoudsvriendelijk)
4. Ultrasnelle en veilige hosting (24/7 back-ups)
5. Hogere Google ranking (ingebouwde SEO-integraties)
6. Snelle oplevering
7. Volledig eigenaarschap over het ontwerp

Fotografie en beeldredactie

Een website met alleen tekst is niet zo uitnodigend, toch? Mensen willen graag het gezicht achter het merk zien. Daarom raad ik altijd aan om je website zoveel mogelijk te voorzien van professionele foto's van jou en/of het team. Samen met mijn vaste fotografe maken we professionele portret en sfeerfoto's voor je website en social media.

Dit vindt plaats op je kantoor, buiten, in een lifestyle daglicht studio en/of op een locatie naar keuze.

Lead magnet

Als een bezoeker voor het eerst je website bezoekt wil je in contact blijven zonder opdringerig te zijn. Dit doe je door de bezoeker iets van waarde te geven in ruil voor zijn contactgegevens om eventueel op een ander moment kennis te laten maken met je service of aanbod. Dit noemen we een lead magnet.

Samen bedenken we een fantastische lead magnet en ik zorg voor een mooie opmaak en strategische plaatsing op de website, inclusief automatische processen zoals een bedanktpagina en bezorging in de inbox van de aanvrager. Indien nodig, ook follow-up e-mails naar leads.

CMS (voor blogs, insights, e.d.)

CMS (Content Management System) biedt je de mogelijkheid om dynamisch content te creëren en te publiceren. Een aantal voorbeelden zijn insights, blogs, vacatures e.d.

SEO-integratie (goed vindbaar in Google)

Iedere website die ik lanceer, voldoet aan Google's strikte eisen. Daarmee is jouw nieuwe website SEO-ready voor hogere ranking.

Tijdbesparende webprocessen

We vervangen zoveel mogelijk repetitieve handelingen met geautomatiseerde taken. Het doel is een slimme website die ervoor zorgt dat iedere bezoeker 24/7 goed wordt bediend. Wat er mogelijk is:

1. Geautomatiseerde follow-up e-mails na online aanmeldingen
2. Elegante pop-ups die beter converteren
3. Een geavanceerde marketingfunnel

Met de tijd die je bespaart, kun je je focussen op andere manieren en methoden om je bedrijf te laten groeien

Interacties en effecten voor het WOW-effect

Een statische website oogt saaier dan een dynamische. Je nieuwe website zal je bezoekers aangenaam verrassen met subtiele of juist opvallende interacties die een onvergetelijke indruk maken.

1:1 Webflow training & support

Het beheren van een website via Webflow is nog nooit zo eenvoudig geweest; dit is persoonlijk een van de beste eigenschappen van het platform. Uitleg duurt ongeveer 15 minuten, want de interface is intuïtief en minimalistisch ontworpen. Je hebt straks 100% controle over je website en hebt mij écht niet meer nodig.

Je investering omvat 30 dagen ondersteuning en/of aanpassingen nadat we je website hebben gelanceerd voor die just-in-case scenario's. Ook geef ik je advies op het gebied van SEO en ontvang je een prestatierapport.

En, ik hanteer een efficiënte workflow

Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Enthousiast? Neem contact op
Hi, Ik ben Linda Groeneveld

Dé designer voor de online ondernemer die geen concessie wil doen op functionaliteit en esthetiek

Jij en je expertise zijn niet doorsnee. Daar horen een branding en website bij die naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften.

In tegenstelling tot andere web designers die websites bouwen zonder strategie, heb ik de ervaring om een duurzame oplossing die past bij jouw grote zakelijke doelen.

Happy Clients

Er zijn zoveel dingen naar boven gekomen, waarbij ik achteraf dacht: "Ja, logisch eigenlijk, dit ben ik 100%" - Het is zo tof om samen met Linda te co-creëren, ze heeft zoveel ideeën, toffe opdrachten en maakt GEWELDIGE logo's. Ik kan het iedereen aanraden

Peggy Leenders - Business coach

"Linda leverde niet alleen een zeer verzorgde en professionele merkidentiteit en website, maar begreep ook hoe ze het complexe beleggingsproces kon vertalen naar beeld, tekst en animaties. Met haar expertise is ze de enige creatieve partner die je nodig hebt om hoogwaardige ontwerpen te realiseren die indruk maken."

Rob van Oostveen - Julius Fund

Linda zorgt voor veel mooie inzichten en absoluut een prachtige branding! Ze is super creatief en zorgt voor onwijs mooi resultaat dat helemaal klopt en past bij mij. De fijne energie en vibe van Linda zijn aanstekelijk en zorgen ervoor dat je je echt één gaat voelen met je branding!

Karin hoekstra - miss nutrition

Enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk starten?

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een typische investering eruit als we gaan samenwerken

We weten dat geweldig design een investering is, en dit is iets wat we hier bij Studio Soaked heel serieus nemen. Hoewel we voornamelijk prijzen per pakket aanbieden, weten we dat elke klant waarmee we samenwerken uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom stellen we altijd voor om een ontdekkingsgesprek in te plannen, zodat we kunnen bespreken hoe we kunnen helpen om aan jouw doelen te voldoen en of we goed bij elkaar passen.

De volledige investeringskosten worden aan het einde van het gesprek verstrekt in de vorm van een op maat gemaakt voorstel waarin alles wordt besproken. Over het algemeen vallen de meeste van onze klanten in het bereik van €7.500 tot €20.000, afhankelijk van hoeveel oplossingen ze op dat moment nodig hebben. Onze pakketten zijn uitgebreid en bedoeld om jouw bedrijf voor de komende 5-10 jaar succesvol te maken, zodat je solide en ononderbroken merkbekendheid kunt opbouwen met hoge betrokkenheid en conversiepercentages. Neem gerust contact met ons op voor onze investeringsgids voor meer informatie.

Wat betekent het '1-concept' methodiek?

Bij het ontwerpen van een logo is het altijd de standaard in de branche geweest dat ontwerpers meerdere concepten aan hun klant presenteren. Uiteraard zal de klant dan altijd zijn favoriet kiezen, waarbij persoonlijke voorkeur een rol speelt in het ontwerpproces. Het probleem hiermee is dat wij als ontwerpers niet alleen een merk creëren voor onze klant, maar ook een merk creëren voor de doelgroep van onze klant. Het heeft geen zin voor een klant of zijn bedrijf om een logo te hebben waar hun doelgroep niet positief op reageert en dat niet voldoet aan hun marktdoelen.

Om deze kloof te overbruggen, is een sterke basis essentieel en daarom beginnen we altijd elk project met een uitgebreid strategisch plan. Klanten krijgen vervolgens een vragenlijst en worden aangemoedigd om een Pinterest-bord in te dienen, zodat we kunnen zien waar ze van nature tot aangetrokken voelen. Grondig marktonderzoek wordt gedaan om de doelgroep van de klant, leeftijdscategorie, trends en concurrenten te bepalen.

Vervolgens wordt er een merkstrategie gepresenteerd en goedgekeurd voordat het conceptontwikkeling begint. Van daaruit beginnen we met het opbouwen van het merk, werken we met één allesomvattend concept dat aan alle vereisten voldoet. Deze benadering stelt ons in staat om belangrijke doelen te combineren die passen bij de niche van de klant en tegelijkertijd aansprekend zijn voor hun eigen unieke merkpassie, wat resulteert in een volledig uitgebreide service die de grootste waarde biedt voor de behoeften van het bedrijf van de klant. Lees meer over de One-Concept Methodiek en waarom wij geloven dat dit de beste methode is voor ons bedrijf (en het jouwe!).

Ik wil alleen een logo, kan dat?

Mocht je geen behoefte hebben in alle onderdelen of valt het allemaal net buiten het budget, bekijk dan The VIP Design Day of mijn premade brands. Ideaal voor high-end resultaat, zonder het prijskaartje van uitgebreid maatwerk design en professionele fotografie.

De meest uitgebreide design pakketten die we bieden zijn diep geworteld in strategie. We geloven sterk (en we hebben het bewijs gezien) dat er achter elk succesvol bedrijf een 'waarom' achter het ontwerp zit. Wanneer er een 'waarom' is, is er intentie, doel, strategie en nog belangrijker: duurzaamheid.

Waarom bouwen jullie alleen Webflow website (en geen Wordpress)?

Webflow is een premium website builder waarmee je maatwerk websites, landingspagina's en blogs kunt bouwen.En, natuurlijk volledig responsive op alle apparaten. Dit is een must voor ieder moderne website.
De 7 voordelen van een Webflow website:

1. Ultieme vrijheid in ontwerp en interacties
2. Simpel en efficiënt je website en content beheren (CMS)
3. Nooit meer plug-ins bijwerken (onderhoudsvriendelijk)
4. Ultrasnelle en veilige hosting (24/7 back-ups)
5. Hogere Google ranking (ingebouwde SEO-integraties)
6. Snelle oplevering
7. Volledig eigenaarschap over het ontwerp

Kan ik in termijnen betalen?

We begrijpen dat werken met een professioneel ontwerpbureau een investering is. Normaal gesproken vragen wij een aanbetaling van 50% om je plek in onze planning veilig te stellen, en de overige 50% dient betaald te worden wanneer je project is voltooid. Als je behoefte hebt aan kleinere betalingen, laat het ons dan weten en dan kunnen we bespreken hoe we iets kunnen regelen dat beter aansluit op jouw behoeften.

Andere vraag of kennismaken?