G
free resources

Improve your online presence today

“She understood our vision and came up with a new design that is impactful and elegant and just damn fine looking”

We are super excited an we can't thank Linda enough for helping us come up with this. She understood our need for a more sophisticated and contemporary look to represent our growth as a company and design aesthetic. We love the new logo and Linda so much that we are currently working together on an updated website as well.

Andi Wheelband and Renee Frostick
Two Birds Design | Award-winning interior agency
Want to improve your current website?

Let me review your website

Sometimes a complete re-branding or new web development is not what you seek,
but you would rather like to know how you can upgrade your current website
to improve by 300%. Let's have a look together.

How it works

Select your package for more details

Merkstrategie

Tijdens de strategische sessie brengen we al jouw wensen en doelen in kaart. We bepalen dan ook wat jouw visie is en wie hypotetisch gezien, jouw ultieme klanten zijn.

Merkidentiteit

De merkstrategie vertalen in een huisstijl dat resoneert met jou en jouw doelgroep. Tijdens dit ontwerpproces creëren we o.a. het logo, visitekaart, iconen en/of patronen, huisstijlkleuren en typografie.

Logo design + Brand Mark

Altijd uniek en en perfect aansluitend bij jouw branding. In verschillende formaten en alternatieven voor elk gebruik, online en offline.

Social media branding

Consistente branding op Instagram, LinkedIn of Facebook met 15 unieke post en banner templates. Eenvoudig in gebruik en tijdbesparend.

Iconen en/of Elementen

Om jouw branding dynamisch te houden ontwerp ik elementen die jouw branding ondersteunen. Deze kunnen nuttig zijn (social media logo's in jouw brand colors) of grafische elementen (onderdelen van het logo of elementen die aansluiten bij het logo en het gevoel).

Digitale handtekening

Om iedere e-mail interactie met je klanten consistent te houden met je branding, ontwerp ik een html-handtekening. Daar worden jouw bedrijfsgegevens en logo weergegeven en zijn de contactopties actieve links (door aan te klikken kan men jou direct bellen/mailen).

Image Consultancy

Om iedere e-mail interactie met je klanten consistent te houden met je branding, ontwerp ik een html-handtekening. Daar worden jouw bedrijfsgegevens en logo weergegeven en zijn de contactopties actieve links (door aan te klikken ka men jou direct bellen/mailen).

Brand Guidelines

Een handig boekje waarin jouw complete branding wordt weergegeven, inclusief toelichting voor correct gebruik van logo, kleur, typografie en beelden.

Website Strategie + Customer Journey

Met alle informatie die wij hebben verzameld in de Essential Branding kit bepalen we samen de online strategie en jouw conversiedoel dat het meest geschikt is voor jouw business.

Webdesign

Voordat we met het ontwerp beginnen, maken we wireframes. Dit is de layout van jouw website met daarin bepaald, de navigatie en de locaties van de teksten , beelden en buttons. Deze fase is cruciaal en is het moment om zaken te wijzigen tot perfectie.

Webflow + CMS Systeem

Na goedkeuring op het webdesign kan het ontwikkelen beginnen. De site wordt gebouwd met Webflow. Ik werk niet met Wordpress, omdat Webflow beter, sneller, veiliger is, maar ook voor de eindgebruiker het makkelijkst te onderhouden is. Nooit meer updates en onaantrekkelijk voor hackers!

Portretfotografie (optioneel)

Mensen doen zaken met mensen. Het is dan ook belangrijk dat er van jou mooie professionele foto's worden gemaakt. Dit kan op locatie naar keuze. Uiteraard adviseer ik op het gebied van de locatie en look & feel. Deze worden besproken in de Essential branding kit.

1 : 1 webtraining... and launch

Jouw website is klaar voor de lancering, maar voordat we dat doen leg ik je tijdens een korte training uit hoe jij je website voortaan zelf kan beheren. Je leert hoe je beelden en tekst wijzigt, maar ook hoe je een nieuwe blog aanmaakt en post.